רעשים בלסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

14/12/2005 | 19:48 | מאת: הלנה

שלום רב, אני בת 26. אני סובלת מרעשים גדולים בעת פתיחת וסגירת לסת. לאחרונה הבעיה החמירה. כמו כן, יש לי כאבים בעת לעיסות של מוצרים כגון, לחם, לחמניות וכו'. לאיזה רופא אני צריכה לפנות? בתודה, הלנה

29/12/2005 | 22:33 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

טיפולים אורתודונטיים אינם התשובה לעייתך. ככלל קיימות שתי גישות טיפוליות לבעיתך האחת היא הרכבת סד לילה לצורך החזרת השרירים ומבנה הפרק לאיזון והשניה היא דרך כירורגית. אני ממליץ לפנות לפורום לטיפולי שיניים לד"ר גוטמכר. את צריכה לפנות למרפאה לבעיות פרקי לסת. בברכת חג שמח, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

13/01/2006 | 21:34 | מאת: הלנה

תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי