אפיקו

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/11/2005 | 20:01 | מאת: ניב

שלום לך שמי ניב ואני עברתי ניתוח בשן הקדמית כתוצאה מאנפקציה שם בנוסף לאנפקציה היתה לי גם ציסטה .קדחו לי בסוף השור ומילאו בחומר את המקום הניתוח התבצע ב 5/9/05 שהייתי בארה"ב עכשיו כמעט שלושה חודשיים לאחר מכן המקום התנפח לי ומאוד לוחץ לי ויש לי כאבים גם באף ובפה ובשן הקדמית השניה שלא היתה מעורבת בזה אני בקושי מצליח לישון בלילה מכאבים השאלה שלי למי אני צריך לפנות בשביל זה והאם אני יכול לפנות אליך ישירות כי נורא כואב לי ואני חושב שאני צריך מישהו מומחה תודה מראש ניב

25/11/2005 | 20:43 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ניב אנא פנה לפורום לטיפולי שיניים לד"ר לין שהוא מומחה בטיפולי שורש

מנהל פורום טיפול אורתודנטי