ניב כלוא טיפול לא מוצלח

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/10/2005 | 20:16 | מאת: קצינה משוחררת

שלום, ותודה על תשובתך. הרופא אמר שהשן תיפול מפני ש (להבנתי) משכו אותה יותר מדי וזה החליש אותה (היא היתה כמעט באמצע הלסת העליונה ) האם קופ"ח (מאוחדת- עדיף) תשתתף בתשלום? האם האורתודנט ייגבה עוד תשלומים? (לדעתך) חג שמח ושנה טובה בתודה מראש

28/10/2005 | 18:55 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך החוזרת לצערי אינני בקיא בנושא קופות החולים אך ככלל נושא השיניים איננו כלול בסל הבריאות ולכן אין חובה להשתתפות מצד קופת החולים. לגבי האורתודונט שלך - אינני יודע בדיוק מה היה הסיכום ביניכם ולכן קשה לי להתיחס גם לכך. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי