יישור שיניים פעם שנייה בגיל 24

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

06/10/2005 | 11:01 | מאת: נטע

שמי נטע ואני סטודנטית בת 24, בעבר היה לי גשר 4.5 שנים אך לא עשו לי עקירות וכל השיניים יצאו לי שוב החוצה, רציתי לדעת אם אני עושה עכשיו שוב גשר בגיל כזה, יש סיכוי שהשיניים יהיו ישרות? ובנוסף רציתי לדעת איזה רופא אתה ממליץ או מכיר שהוא טוב באיזור כרמיאל? תודה מראש נטע.

23/10/2005 | 21:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נטע ותודה על פנייתך לפורום. בהחלט ניתן לבצע טיפול אורתודונטי בגילך ולהגיע לתוצאת טיפול טובה ויציבה. האם יש צורך בעקירות זאת יקבע הרופא שיטפל בך לאחר ביצוע בדיקה וקביעת האבחנה האורתודונטית שלך. תוכלי לחפש אורתודונט מומחה ברשימת נמומחים של משרד הבריאות וכן באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org בברכה ובהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי