חוט ברזל

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

28/09/2005 | 18:38 | מאת: חוט ברזל

לד"ר איזנבוד שלום רב. הורדתי את הגשר אחר טיפול ממושך. לפני שהאורטודנטית הורידה לי ביקשתי ממנה שתשים לי למטה חוט ברזל (קבוע לכל החיים)כי חשבתי שזה דק ואני לא ירגיש אך לאחר שהיא שמה לי עם כל הדבק זה ממש ממש מציק לי...האם אני יכול להוריד או שאני חייב להרכיב את זה ואם אני יוריד מה יכול להיות? תודה רבה

23/10/2005 | 20:51 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, קיבוע לאחר טיפול אורתודונטי הוא דבר הכרחי למניעת נסיגה של השיניים מעמדתן בסיום הטיפול. במידה והקיבוע מפריע תוכל לדון עם הרופאה על אמצעי קיבוע אחרים (נשלפים) במידת האפשר או סוגים אחרים של חוטים שלא יציקו. השארת השיניים ללא קיבוע היא מסוכנת ועלולה לגרום לתז\וזות לא רצויות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי