ניבים בולטים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

24/09/2005 | 22:15 | מאת: גלי

היי דר' אייזנבוד,אני בת 25 ויש לי בעייה שמטרידה אותי..שני הניבים שלי בולטים ועקומים,האם כדאי לעקור אותם? האם השיניים יסתדרו מעצמן אחרי העקירה ויסגרו את הרווח שנוצר?

23/10/2005 | 20:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גלי ותודה על פנייתך לפורום, לא נהוג לעקור ניבים עליונים לצורך טיפול אורתודונטי, ובודאי שלא ניתן לצפות שעל ידי עקירה בלבד הבעיה תפתר. בדרך כלל מקובל במקרים של צפיפות בקשת עליונה לעקור מלתעה (קדם טוחנת) וליישר את השיניים למקום נותר בקשת באמצעות גשר אורתודונטי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי