לאחר גשר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

09/09/2005 | 16:56 | מאת: חן

הורתי את הגשר לאחר שנה וחודשיים (לפני 4ימים) והתוצאה הייתה מעולה אבל לפני יומיים שמתי לב ששן אחת למטה מתחילה להתעקם הבעיה שהרופא שלי בחופש אני מרכיבה פלטה עם פס ברזל מקדימה השאלה שלי האם ניתן להחזיר את השן כמו שהיו בהתחלה?? למה זה קרה? תודה רבה מראש...

23/10/2005 | 19:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

חן שלום ותודה על פנייתך, ראשית התנצלותי על האחור בתשובה. בהחלט עלולים להתרחש שינויים קלים בעמדת השיניים לאחר הורדת גשר קוביות, לצורך כך מורכבת הפלטה אשר תומכת בתוצאה שהתקבלה ובעזרתה ניתן עדיין לבצע שינויים קלים על פי הצורך בעמדת השיניים. מועדים לשמחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי