שאלה לדוקטורים בקשר לעתודה רפואית (רפואת שיניים).

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

08/09/2005 | 00:35 | מאת: xtc

שלום. אני תלמיד כיתה יב' ואני מעוניין ללמוד בעתודה רפואית בתחום רפואת שיניים. בדקתי את תנאי הקבלה, ונוכחתי לדעת שצריך 5 יחידות לימוד בפיזיקה, ו3 יחידות לימוד בכימיה. לצערי בחירת המגמות כבר נעשתה ובחרתי לעשות 5 יחידות לימוד בפיזיקה ו 5 יחידות לימוד במדעי המחשב. אני יודע שהקבלה לעתודה כוללת גם ראיון אישי, ורציתי לשאול גם אם אין לי 3 יחידות לימוד בכימיה (אולם יש לי 5 יחידות לימוד במדעי המחשב) האם יש סיכוי שאוכל להתקבל לעתודה ? אני חושב שהמוטיבציה שלי ללמוד רפואת שיניים (חלום ילדות) מפצה הרבה יותר מאשר החוסר ב3 יחידות כימיה ואני מעוניין לדעת אם יש סיכוי שאוכל להתקבל ללימודים. תודה מראש.

12/09/2005 | 00:01 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, לצערי אין לי המידע כדי לענות לך אני ממליץ לפנות לבתי הספר לרפואת שיניים באניברסיטת ירושלים או תל אביב בברכה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי