השחזת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/09/2005 | 12:31 | מאת: אדיבו

קיבלנו שתי הצעות שונות בתכלית ליישור שיניים לנער בן 15. האחת כוללת השחזת השיניים (כולל קדמיות) ליצירת מירווחי יישור ושימוש בסמכים או באינויזיליין והשנייה - אינה כוללת השחזה ומטפלת בשיטת דיימון (שוללת אפשרות אינויזיליין במקרה הנתון). כיצד הדיוטות יכולים לקבל החלטה במקרה כזה והאם יש עדיפות לאחת השיטות.

11/09/2005 | 23:55 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתכם, אכן המשימה לא קלה, ויהיה לי קשה לקבוע מי מהשיטות עדיפה כי אינני מכיר את המקרה. לכן אצייד אתכם במעט אינפורמציה: ככלל עדיף במידה ואפשר להמנע מהשחזת שיניים. שיטת אינויזליין היא שיטה חדשנית שבה מיישרים שיניים באמצעות סדרת פלטות שקופות. זוהי שיטה שיכולותיה מוגבלות אם כי בהתאמה למקרה הנכון התוצאות מעולות. מיועדת בעיקר לתנועות חלקיות המתרפאים מבוגרים בהם הדרישות האסטטיות מהמכשיר האורתודונטי גבוהות. שיטת דמון היא סוג מסוים של ברקט. ברקטים הוא הגשר הסטנדרטי המותקן על גבי השיניים, לצורך יישור שיניים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

27/04/2007 | 15:18 | מאת: ריצ'רד- הב' אורמודנט בע"מ

למידע נוסף על שיטת הדיימון : http://www.damonbraces.com

מנהל פורום טיפול אורתודנטי