עקירה ואסתטיקה.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/09/2005 | 20:55 | מאת: רני

שלום רב, נראה לי שאמנם השאלה קשורה אליך באופן עקיף, אבל חשוב לי מאד את דעתך וידיעותיך. האם עקירת שני שיני הבינה התחתונות יכולה לגרום לאיזשהוא נזק אסתטי, כגון פגיעה בחיוך או בהבעת הפנים? אני מאד מודאג מן הנושא ואפילו חרד. בתודה מראש, רני.

11/09/2005 | 23:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

רני שלום ותודה על פנייתך לפורום, שיני בינה שכלואות בלסת בצורה מסובכת עלולות לגרום בעת הוצאתן לנזק עצבי (תחושתי לא מוטורי = כלומר בלתי נראה). זהו הנזק היחידי האפשרי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי