יישור שיניים למבוגרים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/09/2005 | 17:23 | מאת: תום

אני בן 27 ומעוניין להתחיל בטיפול ליישור שיניים,הנושא מטריד אותי כבר תקופה ארוכה אולם התהליך מאט מרתיע אותי. אבקש לדעת האם הרפואה בתחום מציעה כיום שיטות חדישות יותר אשר מייעלות את התהליך, אולי מקצרות אותו...

11/09/2005 | 23:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום תום ותודה על פנייתך לפורום. תחום האורתודונטיה למבוגרים הוא תחום מתפתח והולך. כיום קיימים אמצעים רבים ואסטטיים ליישור שיניים השיטות הנהוגות הן: 1. סמכים מחרסינה בצבע השן. 2. סמכים ניסתרים המודבקים מן הצד הפנימי של השיניים. 3. סדרת פלטות שקופות ובלתי נראות ליישור שיניים = שיטת אינויזליין. תוכלי לעיין לצורך הדגמה באתר: www.ortho.co.il במידה ויהיו שאלות ספציפיות אנא פנה שנית, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי