חוסר איזון בגובה הלסתות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/08/2005 | 08:14 | מאת: טלי

יש לי לחצים באזור האחורי של הגולגולת ותזוזה חוזרת ונשניית של חוליות הצוואר, דבר שמקשה עלי את השינה בלילה. קראתי באתר של רופא שיניים ביולוגי מחו"ל שחוסר איזון בגובה הלסתות עשוי להוות גורם מכריע לבעיות הללו. אני יודעת שבגלל כתר שיצא במעבדה נמוך מדי, רופא השיניים פשוט הנמיך לי את כל השיניים בצד ימין עליון, וכעת יש חוסר איזון. כיצד אפשר לתקן חוסר איזון מסוג כזה? האם לאורתודנט יש מומחיות גם לכך? ואם לא, למי כן? תודה מראש

30/08/2005 | 23:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום טלי ותודה על פנייתך, חלק מן המושגים בהם השתמשת אינם ברור לי, אך משאלתך אני מבין שכל הבעיה החלה מהתקנת כתר מסוים ולכן אני ממליץ על פניה למומחה בשיקום הפה. אם יהי צורך בהבקעת שיניים הוא בודאי יפנה אותך לאורתודונט מומחה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי