שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/08/2005 | 17:45 | מאת: חן

הספקתי גם לקבל חוו"ד מאורטודנט מאונ' ת"א אשר הרחיק לכת ואמר כי אצטרך לעשות יישור שיניים עליונות ותחתונות כאשר כנראה יהיה צורך בהתערבות כירורגית עקב שיניים עליונות בולטות (הכוונה לניתוח לסת תחתונה), בקיצור הוא הצליח לבלבל אותי עוד יותר ולאחר התייעצות עם רופא השיניים שלי, החלטתי ללכת על השחזת שיניים והלבשת גשר. מה דעתך על כך ? מהם החסרונות מלבד זה שבעצם אפשר לומר שאיבדתי 2 שיניים... לתשובתך אודה. חן.

15/08/2005 | 17:49 | מאת: חן

ד"ר איזנבוד שלום, השאלה הזו מתייחסת לשאלתי מ-25/7 בנושא "יישור שיניים תחתונות" ולמענה שלך מ-15/8. להתייחסותך אודה. חן

15/08/2005 | 22:34 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום חן ותודה על פנייתך החוזרת, השחזת שיניים והרכבת כתרים היא אופציה אפשרית להשגת מראה אסטטי אך "המחיר בהשחזת שיניים" נראה לי כבד מידי . כלומר אני הייתי שואף לעשות את המקסימום מבחינה אסטטית אך בשום אופן לא לפגוע בשיניים הטבעיות שלך ולא להניח עליהן כתרים מלאכותיים. אין כמו לשמור על הטבע ולהמנע מהתערבויות מיותרות אם אפשר. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי