שיניים זזות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

08/08/2005 | 21:11 | מאת: קרן

אני נמצאת בשלהי טיפול אורטודנטי, אולם מס שיניים החלו לזוז כמבקשות לסיים את תפקידן. האורטודונט שלי לא מודאג,ואומר שהן תתחזקנה אך אני כן מודאגת וסקפטית למדי לגבי התחזקותן. מעבר לחוסר נוחות יש בי פחד והיסטריה שמא הן אכן יפלו. אצין אף שכמעט הפסקתי לאכול מהחששות. תודה מראש.

15/08/2005 | 00:59 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום קרן ותודה על פנייתך לפורום, ניידות של שיניים לאחר טיפול אורתודונטי הוא דבר מקובל וידוע ואכן למרות החשש מן הניידות הרבה ברוב המקרים השיניים מתייצבות לחלוטין. לא ציינת את גילך אך התופעה נפוצה יותר בטיפול אורתודונטי במבוגרים (מעל גיל 18). בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי