יישור שיניים בפלטות שקופות - שלא ע"י אינביזליין

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/07/2005 | 20:45 | מאת: בת 20 - אנטי קוביות בפה :-(

זמן רב חיפשתי דרך נוחה ליישר שיניים, [ אני בת 20 ולא מתאים לי ברזלים לשנה] בדקתי את השיטות הלינגואליות והאינויזליין ומצאתי שהן עולות בהערכה גסה בין 15 ל25 אלף שקלים, במהלך חיפוש באינטרנט מצאתי שיש אורתודנט (בארץ) שמטפל בפלטות שקופות שאינן שייכות למעבדות "אינויזליין" ומכינים אותן במעבדה ואין צורך להעביר את המידות למעבדות החברה אינוויזליין בארה"ב, ולכן הטיפול זול בצורה משמעותית. השיטה לפי הכתוב באתר של הדוקטור פותחה על ידי "ג'ק שרידן" פרופסור אמיריקני (אם אינני טועה, באוניברסיטת לואיזיאנה.) אשמח לקבל פרטים נוספים וחוות דעת על השיטה הזו. תודה על זמנך היקר.

15/08/2005 | 02:09 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, הרעיון בשיטת אינויזליין הוא לא רק עצם נטילת המידות והכנת הפלטות אלא התיכנון הממוחשב של הזזת השיניים וההדמיה העתידית כיצד תראנה השיניים לאחר היישור תהליך שניתן לשתף אותך בו ולקבל את חוות דעתך וכן את הערותיו של הרופא המטפל. האינטאקציה הממוחשבת הזאת היא לב העניין. שרידן הוא אורתודונט אמריקאי שכתב ל שיטת השחזת השיניים לצורך פינוי מקום במקרה ולא בוחרים לעקור שיניים. בשיטת ההשחזה משתמשים רבות באורתודונטיה הן באינויזליין והן ביישור שיניים על ידי גשר אורתודונטי קונבנציונלי. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי