ד"ר, משום מה דילגת על שאלתי. הנה היא שוב:

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

24/07/2005 | 23:07 | מאת: ש

אני בת 18 ומעוניינת לעשות טיפול אוטודנטי. הייתי ביעוץ אצל אורטודנט וביקשתי ברקטים שקופים וחוט גם כן שקוף, הוא אמר שהחוט הלבן מתקלף עם הזמן. נראה לי קצת מוזר. האם זה הגיוני? האם יש חשיבות לצבע החוט מבחינת העבודה שהוא עושה? תודה

15/08/2005 | 01:57 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך, ראשית התנצלותי על האחור בתשובה, הסמכים השקופים עשויים מחרסינה ולכן אינם מתקלפים. החוטים לעומת זאת הם חוטי מתכת מצופים ולכן הציפוי מתקלף מעת לעת. ידוע גם שיעיולת החוטים המצופים בהזזת השיניים נמוכה יותר עקב חיכוך מוגבר ולכן הטיפול עמם עשוי להיות איטי יותר. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי