שבירת שן

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/07/2005 | 18:48 | מאת: איציק

יש לי 2 שינים קדמיות גדולות באופן מיוחד אתמול נשברה חתיכה קטנה בשן השמאלית ורואים את זה ברור מאוד, השאלה מה ניתן לעשות האם להשלים ואם כן באיזה צורה בדיוק? או שכדאי לחתוך כנגד השבר - וכן גם בשן השניה - שגם היא גדולה, ואז ייצא שלא יהיה הבדל ביחס לשן שליד כן האם ניתן לעשות זאת בתאיילנד שבה אני נמצא כעת

15/08/2005 | 02:04 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום איציק ותודה על פנייתך לפורום, ניתן להשלים את השבר אם הוא לא קטן מידי . אם הוא קטן מידי ניתן להשחיז מעט את 2 השיניים לקבלת מישור מקביל. אין בעיה לבצע זאת אצל כל רופא שיניים אך עם זאת אין בזה כל דחיפות, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי