לסתות צרות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/07/2005 | 19:40 | מאת: לסתות צרות

ד"ר שלום. יש לי לסתות מאוד צרות ולכן הקשתות של השיניים מאוד צרות וכן השיניים שלי די ארוכות וננעלות ממש בסגירה...יכול להיות שזה מקשה על הדיבור כי אני מרגיש כאילו אין מקום ללשון בתוך הפה? (דרך אגב אני כבר אחרי טיפול אורטודונטי והכל אצלי ישר). תודה

20/07/2005 | 21:54 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, התשובה היא שלילית. במידה והיחסים בין הלסתות תקינים והממצא היחידי הוא הצרות שלהן- אין בד"כ בעיית דיבור הנובעת מזה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי