קיבוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/07/2005 | 19:34 | מאת: קיבוע

ד"ר איזנבוד שלום. אני בן 18 ואמור להוריד גשר אך השיניים זזות לי בעת הסגירה ולכן אני צריך קיבוע לשיניים. שאלתי היא מה זה בדיוק קיבוע לשיניים ואיך עושים זאת. בנוסף שמעתי על חוט ברזל קטן מאחורי השיניים שאפשר לשים אחרי גשר במקום פלטה . ברצוני לדעת אם זה אפשרי לשים גם על שיניים בחך שסוע. תודה רבה.

20/07/2005 | 22:02 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, לאחר כל טיפול אורתודונטי יש לבצע שלב של שימור התוצאה ע"י מכשיר מקבע-ריטיינר. ישנם ריטיינרים נשלפים=פלטות למיניהן וישנם גם ריטינרים קבועים - אותם חוטים המודבקים קבוע על גבי השיניים. את שני הסוגים של המכשור ניתן בהחלט לבצע גם למטופלים עם חיך שסוע. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה וחיך שסוע מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי