עצם לחי 3

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/07/2005 | 22:42 | מאת: אלי

לד"ר איזנבוד תודה רבה לך על תשובתך באמת אני הולך לעבור ניתוח פלסטי אצל פרופסור רוזנברג(את הטיפול האורטודנטי כבר סיימתי והעבודה לא היתה משולבת ביניהם למרות שיש סגירה מושלמת של השיניים). ברצוני לשאול מה זה בדיוק מתיחת לסת,האים זה כרוך בניתוח ועל אלו חלקים בפנים זה עובד... אודה לך מאוד אם תסביר לי מכיוון שאני כבר בסיומו של תהליך בו עברתי ניתוח לסתות, ניתוח מתלה לועי ואני לקראת ניתוח פלסטי וברצוני להגיע למקסימום שיוויון בצורה של שני צידי הפנים. תודה רבה.

02/07/2005 | 23:45 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אלי ותודה על פנייתך החוזרת, מתיחת לסת הינו תהליך בו בונים עצם חדשה באזור שבר מלאכותי שיוצרים. הבניה נעשית על ידי מתיחת רקמת הריפוי של השבר שיצרנו. ניתן לבנות את העצם בכיוון הרצוי בכדי להשיג סימטריה של הפנים. מה שקובע את כיוון בניית העצם הוא כיוון הנחת מכשיר המתיחה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי