מחיר גשר ליישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/06/2005 | 19:15 | מאת: אשלי

שלום! רציתי לדעת כמה יעלה לבני בן ה13 ליישר את השינים גשר על כל השיניים? הצעת מחיר תודה!

01/07/2005 | 23:22 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, טיפול אורתודונטי כמו כל טיפול רפואי אחר נגזר מן האבחנה ותוכנית הטיפול הנדרשת. גם העלות היא תולדה של אלה. לפיכך כדי לנקוב בעלות טיפול עליך להבדק אצל מומחה לאורתודונטיה אשר יקבע את האבחנה ותוכנית הטיפול ולפיה גם תקבע העלות. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי