עצם לחי 2

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/06/2005 | 20:09 | מאת: אלי

זה שוב אלי.... שכחתי להזכיר שגם העצם של הסנטר מצד ימין שקועה ובעצם כל הצד הימני שקוע....הכל כול הכל וכל הצד הזה איבד את כל התוי פנים ומה שהכי מפריע לי זה שלאחר שסידרו לי את הלסת העליונה והוציאו אותה טיפה זה נראה מצד שמאל יפה מאוד אבל בצד ימין (השקוע) זה נראה כאילו הלסת העליונה וגם טיפה התחתונה יוצאות החוצה וזה ממש מגעיל בפרופיל ועל כן אודה לך מאוד אם תענה לי על השאלה מקודם מה לעשות? תודה רבה.

01/07/2005 | 23:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

אלי שלום ותודה על פנייתך לפורום, אני בהחלט חושב שניתן לעזור לך להשוות בין הצדדים ולהגיע למראה סימטרי יותר של הפנים. יתכן ויש כאן צורך לעבודה משולבת של הכירורג והאורתודונט ואולי כדאי להשתמש בשיטת מתיחת הלסת. אני ממליץ לך להבדק במחלקתנו. אנא פנה לאילה המזכירה לצורך קביעת תור: 04-8542265 בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי