טיפול אורתודנטי בתקופת הריון

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/06/2005 | 21:29 | מאת: אסנת

שלום, לפני כעשר שנים עברתי טיפול אורתודנטי, אולם עם הזמן חלה תזוזה משמעותית של שיניים בשתי הלסתות, ואני מעוניינת כעת לעבור טיפול חוזר. בעלי ואני חושבים על הריון בזמן הקרוב, והייתי רוצה לדעת, האם ישנה מגבלה על תחילת טיפול ו/או המשכו בתקופת הריון. בתודה ובברכה.

01/07/2005 | 23:44 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אסנת ותודה על פנייתך לפורום, אין שום מניעה לעבור טיפול אורתודונטי במהלך ההריון. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי