ציפוי לשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/06/2005 | 21:34 | מאת: חנה

שלום בכדי ליישר את חיוכי אני רוצה לעשות ציפוי חרסינה בכדי ששיניי תהיינה באותו האורך אם אני יכולה היכן אני יכולה וכמה זה עולה? האם זה מחזיק מעמד? תודה רבה חנה

10/06/2005 | 23:31 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

חנה שלום ותודה על פנייתך לפורום, ציפוי שיניים הוא טיפול ששייך לתחום שיקום הפה. אנא פני לפורום טיפולי שיניים לצורך התייעצות לגבי ציפויים. אשמח לענות על שאלותייך בנושא יישור שיניים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי