קיצור לסת עליונה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

25/05/2005 | 15:58 | מאת: יוספה

שלום דר' קודם כל- תודה על תשובתך לשאלתי הקודמת. שנית, ברצוני לשאול- האם פלטות המתכת שמחברות את הלסת לגולגולת לאחר הניתוח לקיצורה הן פלטות קבועות שנשארות בפה לתמיד או שהן מיועדות לתמיכה בזמן ההחלמה בלבד?

25/05/2005 | 21:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לך ותודה על פנייתך החוזרת, כעקרון פלטות המתכת נועדו לתמיכה בזמן ההחלמה בלבד וישנם מרכזים בעולם שנוהגים לבצע ניתוח נוסף כעבור כשנה ולהוציאן. מקובל שאם הפלטות אינן מציקות ואינן מזדהמות אין צורך להוציאן והן יכולות להשאר במקומן לעד!! בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי