יישור שיניים תוך 8 שבועות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/05/2005 | 23:44 | מאת: מלי

הייתי ביעוץ אצל המומחה לשיקום הפה. הוא טוען כי ניתן ליישר את 4 שיניים העקומות הקדמיות בלסת התחתונה תוך 6-8 שבועות (בגלל שאני בגיל 30 ונורא מתביישת הוא הציע חוט חיצוני בצבע שיניים עם קוביות שקופות שלטענתו זה לא כ"כ בולט). אני לראשונה שמעתי על יישור תוך תקופה כ"כ קצרה, האם זה משך הזמן מציאותי בכלל? האם יתכן שהשיניים יזוזו כבר תוך חודשיים? לפני זה הייתי אצל אורטודנט אחר והוא דיבר על תקופה של שנה. יכול להיות שמדובר בשתי שיטות שונות? תודה מלי

14/05/2005 | 00:28 | מאת: ד

הילדים שלי עברו טיפול אורטודנטי ותוך כשבוע ראו כבר שיפור במצב. הבעיה היא להתמיד בטיפול במשמר לאחר סיום הטיפול. ועכשיו יש משהו פנימי ששמים - מין חוט כזה וזה משמר את הטיפול.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי