עקירה למען יישור

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/04/2005 | 16:02 | מאת: מיקי

לבני עקרו 2 שיניים למעלה ,כי היה צריך היתה צפיפות גדולה מאד בשיניים.שאלתי היא האם הכרחי לעקור גם למטה למרות שהשיניים די בסדר?

28/04/2005 | 08:18 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, לא, אין בהכרח צורך בעקירות בלסת תחתונה אם בוצעו עקירות בלסת העליונה. כל מקרה נבדק לגופו וההחלטה על עקירות מתקבלת בהתאם לאבחנה של המקרה מבחינת מבנה הפנים והלסתות ויחסח הסגר של קשתות השיניים. חג שמח ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודנטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי