פלטה שנשברה ): דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/03/2005 | 14:57 | מאת: ענת

שלום , הורידו לי את הגשר ב20.3.05 ונשברה לי הפלטה .. והייתי רוצה לדעת כמה עולה לתקן/לקנות חדשה. ואם אני לא יהיה איתה במשך כשבוע האם יהיה שינוי בשיניים? תודה רבה.

31/03/2005 | 22:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ענת, שינויים רבים שואפים להתאחש בקשת השיניים מיד עם הסרת הגשר. תפקיד הפלטות למנוע משינויים מזיקים אלה להתרחש. שבוע ימים ללא פלטה זהו זמן ארוך וחבל שתהיה נסיגה. עלייך להזדרז לתקן את הפלטה בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי