כתרים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

20/03/2005 | 18:21 | מאת: מיכל

שלום דר' איזנבוד ברצוני לדעת האם כתרים עלולים להפגע בטיפול אורטודנטי רגיל, והאם ניתוח אורטודנטי אפשרי עם כתרים?

21/03/2005 | 06:21 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיכל ותודה על פנייתך, אין סיבה לפגיעה בכתרים במהלך טיפול אורתודונטי המכשור המודבק על הכתרים אינו בהכרח פוגע בהם. מה שייתכן הוא שתזוזת השיניים תחשוף את שולי הכתרים שבדרך כלל מוסתרים מתחת לחניכיים ואז יגרם שינוי אסטטי אך גם זה לא מחוייב המציאות. אין בעיה לבצע ניתוח אורתוגנטי בנוכחות כתרים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי