שיניים ישרות.. האומנם?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/03/2005 | 16:10 | מאת: דנה

התחלתי טיפול לפני שנתיים... אך השיניים שלי לא התיישרו לחלוטין והרופא רוצה להוריד לי את הגשר בשיניים בטענה שאין יותר מה לעשות.. הייתכן ויש כזה דבר שאין מה לעשות יותר כדי שהשיניים יתיישרו לגמרי? אשמח לקבל תשובה...

19/03/2005 | 12:22 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דנה, ככלל עלייך לקבל תוצאה מושלמת ככל האפשר. יש לזכור שלעיתים קיימות מגבלות ביולוגיות אותן לא ניתן לעבור.אם אינך מרוצה עלייך להביע זאת בפני הרופא שלך ולקבל הסבר וטיעון מלא מדוע לא ניתן עוד לשפר את התוצאה. במקרה קיצוני תוכלי לבקש תמיד יעוץ נוסף ממומחה נוסף ליישור שיניים עלייך להודיע על כך לרופא המטפל ולבקש לצורך כך את הצילומים שלך - second opinion הוא דבר המקובל ומותר בכל שטחי הרפואה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי