כאבי פנים לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

14/03/2005 | 10:06 | מאת: פיצי

תותבת חלקית במקום כתר נוסף תלוי שהיה לי קודם והומלץ לעשות פלטה גורם לי לכאבי שרירים ומפרק איומים כולל שרירי צוואר עד האוזן , תרופה וחימום הקלו אבל כשמתי התותבת התחתונה שוב חוזרים הכאבים . כמו כן למעלה קבלתי 14 כתרים מחוברים כגשר על אף שחסרות רק 3 שיניים מאד לא נוח צד אחד גבוה יותר בקיצור סבל רב. הרופא טוען שאינו רואה שום בעיה בכתרים או בסגר. איך לשכנע שהסבל כן מהשיניים שקבלתי עובדה שבלי התותבת אין כאבים רק בעיה אכילה בגלל שלמעלה מפריע. האם אני צריכה שיקום חוזר? בתודה פיצי

19/03/2005 | 12:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך, השאלה שלך צריכה להיות מופנית לפורום לרפואת שיניים לד"ר גוטמכר אנא פני לשם. תודה!

מנהל פורום טיפול אורתודנטי