מכבי שרותי בריאות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

04/01/2010 | 00:14 | מאת: ניב

לפני מספר חודשים הגשתי תביעה נגד מכבי בבית הדין האזורי לעבודה. אני חולה כרוני שזקוק לטיפול משמר לכל החיים. בהמלצת רופאים מהבכירים בישראל. פרופ' בס אריה, פרופ' מוטי רביד דר' לוברמן זאב. ועוד... לאחר פניות בכתב ובעל פה לקבלת אישור להמשך טיפול (ניקוז לימפאטי ידני MLD) מאחר וכמותת הטיפולים שאושרה לי הסתימה ב 14/12/09. תשובת מכבי שאין בכוונת הקופה לאשר או להתיחס לבקשתי עד שהדיון בבית המשפט לא יסתיים. האם מכבי רשאית להפסיק ולא לאשר המשך טיפול עד לסיום תביעה בבית הדין לעבודה?

12/01/2010 | 04:38 | מאת: אלי רפלין

מניסיוני בהתנהלות מול מכבי אציין כי "וועדת החריגים" של מכבי תשלח לך תשובה שלילית טרם התכנסותה.

מנהל פורום רפואה ומשפט