אישפוז בבית חולים פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

01/01/2010 | 19:14 | מאת: סיביל

לצערי הרב הבאתי את בני שעד היום במהלך כשנתיים+ היה בטיפול על ידי תרופות בגלל בעיות פסיכוטיות כהגדרת הרופאים, ולדעתי בעקבות טראומה או הלם קרב שעבר בשירות הצבאי.לשם טיפול בלבד,אך הרופאים החליטו לאשפזו במחלקה פתוחה על מנת לתת לו טיפול .הסכמתי וחתמתי על כך,אך למחרת בבוקר התברר לי כי העבירו אותו למחלקה הסגורה, במחלקה זו הוא שוהה כיומיים ולפחות כ4 פעמים שמעתי כי הכניסו אותו לחדר סגור,הם אומרים כי החדר מרופד אך בני מרגיש גם כך מחנק לאחר שהיה תמיד חופשי, פקד בצבא,עובדבכבןד,לומד ובקיצור ילד טוב ללא עבר או סמים.אינני יודעת מה לעשות עם זה מצד אחד הרופאים אומרים כי הם חייבים להשאירו שם כדי לטפל בו,ומיצד שני אני רואה כי בני רק סובל ומדרדר.לאחר שבנוסף לכך גם עכשיו בערב שבת אין אנו יכולים לראותו כי שוב הכניסו אותו לחדר הסגור. אנא סייעו לי להמשיך לטפל בו לפי הצורך אך בבית ,במקום אוהב ותומך,בין אוהבים ולא במקום מנוקר שחושבים כל הזמן שהוא לא בסדר.לדעתי בעדינות אמר כי מתעללים בו שם,גורמים לו יותר לטראומות נוספות ולא להאמין ברופאים.ואין לו כבר כח.אנא סייעו לי ,יעצו לי מה לעשות.

05/01/2010 | 07:05 | מאת: סיביל

התקשרו אלי ממרכז טו,אך לצערי הרב לא הצלחתי לקבל את מספר הפקס או הטלפון שאני אוכל לשוחח עמכם,לכן אנא חיזרו אלי או רשמו לי זאת במייל, אני מוד בלחץ וזקוקה לסיוע שלכם.

מנהל פורום רפואה ומשפט