ביטוח לאומי נכות כללית

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

21/11/2009 | 20:26 | מאת: טלית

שלום.קבלתי זמנית לשנה נכות בשיעור כספי מלא .עכשיו,אחרי שנה קבלתי זימון לוועדה עם רופא פנימי.לציין שיש לי מחלות רבות,מדיספלינות רפואיות רבות-נפשי,אורתופדי,עור,עינים,אא"ג ועוד.. מה צפוי לי בוועדה?האם אכן יהיה רק רופא פנימי? אולי יהיו רופאים נוספים בהמשך?האם יהיה אפשר לערער במקרה שיבטלו לי את הנכות? לפני שנה עברתי 20 וועדות-חצי רגילות וחצי ערעור.10 ועדות היו כול אחד רופא מתחום אחר. אני חתומה(לצערי)על הסכם עם מישהו שמייצג אותי מולם ועובד בשיתוף עם עו"ד אך אינני מרוצה ממנו. שאלה נוספת-האם אוכל לבטל את ההסכם ביננו?(חתמתי איתו לפי אחוזים עבור 3 שנים-נשאר עוד שנתים) ושאלה אחרונה-מהי קצבת שרם?אני מתפקדת אבל מתקשה מאוד בעבודות הבית.זה קשור? סליחה על כול השאלות ושבוע טוב!

הועדה מורכבת מ-3 אנשים מהם לפחות אחד עם הנושא עליו את אמורה להדיין בו לגבי כל השאלות של הקצבאות - לא יודע מה לענות לך

מנהל פורום רפואה ומשפט