האם לתבוע?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

18/10/2009 | 10:27 | מאת: מ.ע

שלום; אני בן 21, אני משתחרר מהצבא בעוד שלושה חודשים בערך. התגייסתי לצבא עם פרופיל 72 על סעיפים אורטפדיים של ברכים. במהלך השירות (בתור לוחם) החמירו הכאבי ברכיים וכאבי גב, הרבה זמן לא ידעו מה זה בדיוק בנוסף לשני בלטי דיסק. לבסוף הופניתי למחלקה ראומטולוגית ואבחנתי שם כחולה בדלקת פרקים (לא ברור בדיוק איזה). כיום אני מטופל ע"י כדורים (SSZ) כבר עשרה חודשים ולפחות לעוד שנה, ובנוסף אני עושה פילאטיס ושוחה מיוזמת. עקב כל זה המצב שלי משתפר ומחמיר לסירוגין. אני שואל, האם ואיך לתבוע, לאור האבחנה הלא מדויקת והמצבא לא ברור. תודה רבה

לא הייתי תובע כי אין נזק מזה שלא טפלו במועד - אבל טוב שהיגיעו לאבחנה כן - הייתי מגיש תביעה לנכות דרך משרד הביטחון

מנהל פורום רפואה ומשפט