חוקים לגבי מטפלות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

22/09/2009 | 11:22 | מאת: ענת

שלום אני מטפלת במשפחתון ונתקלת בבקשת ההורים לתת תרופות לילדיהם בשעות הפעילות אני יודעת שאסור לי אך שאלתי היא האם מותר לתת אקמולי לאחר חתימת הורה? ומה לגבי אינהלציה אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים אם נתתי לאחר חתימת הורה והורה תובע אותי האם החתימה מכסה אותי או לא הורים טוענים שיש טיפולים ארוכי טווח ורוצים שאעזור להם אודה על תשובתך ענת

יש הבדל מהותי בין אקמול שהיא תרופה הניתנת ללא מרשם רופא ובין התרופות שציינת שאותם אסור לך לתת אלא עם חצימה של ההורים

מנהל פורום רפואה ומשפט