קופת חולים מכבי מחוז צפון

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

08/09/2009 | 00:48 | מאת: ניב

בס"ד האם קופת חולים מכבי רשאית למנוע ממני שרותי משרד בסניף? האם מנהל מחוז צפון מכבי רשאי לתת הוראה לעובדים לא לענות לי לטלפון? אני לא מקבל תשובות לשאלות שהעברתי בכתב לפני מספר חודשים. האם זה חוקי? ביקשתי הפניה לועדת החמרה לפי תקנה 36 לביטוח לאומי. עבר מעל חצי שנה. האם יש הגדרה בחוק כמה זמן רשאית הקופה למנוע מימני את ההפניה? האם זה חוקי שרופא תעסוקתי מחוז צפון דר כגנוב יתעלם מהמלצות מומחים יועצים חיצונים כמו פרופ' בס אריה מנהל מחלקת כלי דם אסף הרופא? האם זה חוקי שדר' מוסינזון הרופא המחוזי מחוז צפון במכבי ידרוש ממני להיבדק ע"י רופא הקופה. לאחר שנבדקתי ע"י רופא הקופה שהמליץ על החמרה קיבלתי מיכתב עם ניסוח לקוי שמפנה אותי לבדיקת המל"ל כדי שהם יקבעו עם יש החמרה? בברכה ניב 052-6660632 [email protected]

09/09/2009 | 18:29 | מאת: ש.ג.

ב"ה היות וגם משפחתנו מבןטחים במכבי, הרי שיש לי הכרות עם הקופה ומעלליה. אתה שואל אם זה חוקי וזה חוקי, החוק אינו מעניין אותם! הם נוהגים להתיש את החולים עפ"י נוהל. כל מעשה שלהם כלפיך יש לו אפקט מיידי, ואם תפנה לבירוקרטיה האמורה לפקח עליהם הסחבת תמשך חודשים מצבך לא ישתפר ולהחזיר את הגלגל אחורה לא ניתן. ע"כ עצתי לך המשך לפרסם את המקרה שלך בכל אמצעי שיפגע ביחסי הציבור שלהם וישפיע על הציבור לא להצטרף אליהם. כל פגיעה בכיס שלהם תשפיע ושום דבר אחר.

מנהל פורום רפואה ומשפט