האם לרופא יש זכות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

02/09/2009 | 01:40 | מאת: דלית

האם לרופא יש זכות לשלוח לבדיקות דם ושבין היתר יש באותן בדיקות גם בדיקת הריון כדי לתת כדורים שאסור לתת לאישה בהריון וכל זאת ללא ידיעתי?

02/09/2009 | 15:33 | מאת: איריס

אם הרופא היה נותן לך תרופה שאסור לתת לאשה בהריון, מבלי לבדוק אם יש הריון, הרי היית אומרת שזו רשלנות מצידו לא לשאול ולא לבדוק לפני כן שאת בהריון, מסכימה אתי? יכול מאוד להיות שלגבי התרופה המסויימת, יש נוהל שלפיו לפני החלטה על מתן התרופה, יש לוודא אם האשה בהריון או שלא.. בוודאי שרצוי שיסביר לך אלו בדיקות הוא מבקש לעשות, אבל זו לא הבעיה העיקרית.

מנהל פורום רפואה ומשפט