האם מדובר ברשלנות?????

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

30/08/2009 | 16:26 | מאת: קליאו

לפני שנה עברתי בדיקת קולונוסקופיה בביח מסויים הבדיקה היתה בהכנה טובה ובכל אופן בוצעה עד לצקום. השנה שנה בדיוק מהבדיקה הנדונה ערכו לי קולונוסקופיה נוספת בביח אחר והתגלה פוליפ ענק שכבר לא ניתן להסרה בקולונוסקופיה אלא רק בנתוח ויש חשש לממאירות לכן שלחו ביופסיות דחופות הפוליפ התגלה בקפל הראשון של הצקום מקום שמשום מה לא בדקו ההדיקה לפני שנה פשוט ככה לטענת ברופאים הנוכחיים הפוליפ לא חדש וכנראה פוספס האם מדובר ברשלנות או אחריות רפואים כי כעת אני חייבת בנתוח כריתת מקטע במעי במקרה הטוב נא תשובתכם המהירה תואה רבה

קשה לי לאמר מאחר ואינני מומחה גסטרואנטרולוג אבל ברור שכדי להוכיח רשלנות אם כן או לא - את זקוקה לחוות דעת מומחה בתחום

מנהל פורום רפואה ומשפט