וועדות רפואיות ב"ל

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

22/08/2009 | 00:55 | מאת: YOSSI

ד"ר לין שלום רב התחיל ברקע.לפני 4 שנים עברתי שבץ מוחי ועדה רפואית קבעה לי 64% נכות כללית,ו75% א כ"ע שנה שעברה הגשתי בקשה לוועדת ניידות הוועדה החליטה שהליכוי ממנו אני סובל "לא נכלל" הגשתי עירור על ההחלטה,וזומנתי לוועדה חדשה כשהוועדה הנוכחית קבעה לי 80% נכות לצמיתות.(לדעתי זה היה מוגזם)הפעם ביטוח הלאומי עירער ושוב הוועדה לערערים קבעה "לא נכלל" הפעם אני הגשתי עירור לבי"הד לעבודה כאשר אני "מצוייד בחוות דעת רפואיות ובדיקות EMG שמתאר אחרת את מצבי מול התיאור של הוועדות של ביטוח לאומי.זה הרקע. ועכשיו, לשאלה. כל בדיקה שעברתי בכל אחת מהוועדות לקחה בדיוק בין דקה לשתי דקות כאשר כל בדיקה שעשיתי מטעמי לקחה חצי שעה.משפטית איזו בדיקה אמורה להיות יותר אמינה? תודה יוסי

אין כל כך קשר הועדה בבל"ל תסתמך על חוות הדעת ותקבל אותם או לא אתה כמובן זכאי לערער על הקביעה שלהם בפני הועדה העליונה ואח כך בית משפט

22/08/2009 | 17:12 | מאת: YOSSI

הוועדה העליונה זו פעם ראשונה שאני שומע על זה מי זו הוועדה הנ"ל מתאם מי היא איך מגיעים לשם(פרוצדורלית) האם הם גוף נייטרלי.

מנהל פורום רפואה ומשפט