קוד אתי של בריאות הנפש במכבי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

29/07/2009 | 10:31 | מאת: נ.ל.

שלום רב. לפני כמה ימים באתי עם הבת שלי לטפול פסכולוגי. הפסיכולוגית התנתה את הטפול בחתימתי על ויתור סודיות. לא הסכמתי כי אינני יודעת מה הן ההשלכות של הויתור הזה. האם אין קוד אתי שמחייב את הפסיכולוגים לטפל במי שמגיע אליהם ובתנאי שהוא משלם? גם הייתי צריכה לשלם על "השעה" וגם הבת שלי לא קיבלה טפול. האם מכבי יכולה לחייב את מטופליה לחתום על ויתור סודיות כשמדובר בבריאות הנפש שדורשת סודיות כפולה ומכופלת?

לא חושב אני חושב שעליך לפנות לנציבת התלונות הציבוריות של מכבי

08/09/2009 | 11:17 | מאת: ניב

בס"ד מנסיוני האישי בתקופה האחרונה עם עשרות פניות בכתב למכבי. אין להם שום סמכות יד רוחצת יד מושחתים. בברכה ניב [email protected]

מנהל פורום רפואה ומשפט