שינוי אחוזי נכות אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

25/06/2009 | 11:05 | מאת: יעלה

שלום, לפני כ-3 שנים בתי(אז תלמידת תיכון) נקעה את קרסולה בעת ירידה מהמדרכה בשעת לילה, בשל בור שהיה כרוי בכביש , מאז סבלה מנקעים חוזרים וחוסר יציבות שהלך והחמיר עד שלפני כמה חודשים נאלצה לעבור ניתוח לשחזור רצועות בקרסול ואף להשתחרר מהצבא בגלל זה. לפני הניתוח(שכן תביעה מתנהלת בינינו לבין הערייה כבר כשנה- עדיין לא הגיע למשפט אבל כבר נקבע דיון) קבע מומחה נכות בדרגה של כ10% ומאז לא שונו אחוזי הנכות. כרגע מבקשים מהעירייה שבתי תיגש למומחה מטעם, שאלתי היא הרופא שיראה עכשיו וכנראה לא ייתן את אותם האחוזים שנתנו לבתי ע"י הרופא שלה יכול למנוע נכות לגמרי בגלל שהניתוח בא לתקן את הבעיה, אבל עברו מאז רק 4 חודשים ולדעתי אין זה זמן מספק כדי לדעת מה יקרה בעתיד, אם הניתוח הצליח במלוא האחוזים וכו', ובעצם לשלול לגמרי את התביעה ולהשאיר את בתי ללא פיצוי כלל. אציין שהוצע לי בתחילה ע"י הערייה(לפני הידיעה על הניתוח)סכום שאותו דחיתי(כ-29000) ברור לי שאלו הן שאלות היפוטטיות והכל בגדר השערה אך אשמח לחוות דעתך הן הרפואית והן המשפטית על המקרה וגם האם יש עוד עתיד למשפט וסיכוי לפיצוי?

על גובה הסכום אותו אתם מבקשים או אותו העיריה מעוניינת לשלם אני לא נכנס. זכותה של העירייה לבקש חוות דעת - אם היא לא משהה את הדיונים בכוונה ומעצבנת את בית המשפט. וכן - אותה חוות דעת יכולה להיות דומה או שונה לזו שנתנה לך

מנהל פורום רפואה ומשפט