תג חניה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

03/06/2009 | 22:15 | מאת: אריאלה יצחקי

שלום אני מוכרת כחולת קרדיומטפיה וקשה לי מאוד בנושא חניה.אני מאוד מתעיפת מהליכה קל וחומר מעלית מדרגות ונשיאת מצרכים כבדים.נדחתי על ידי הוועדה בקשר לתג ואחייני שבאותה מחלה קבלו תג חניה.אגב יש לי 75 אחוז לצמיתות.אפשר שתוכלו לעזור לי בנדון?תודה אריאלה

אין לזה כל כך קשר לרפואה ומשפט. את צריכה פשוט לפנות לעיריה - במכתב - ואם את לא מסתדרת באמצעות עורך דין מטעמך

06/07/2009 | 23:46 | מאת: ניר

יש להגיש בקשה למשרד הרישוי עם מסמכים. מעל 60% הסיכויים לקבל תו חניה גבוהים מאד.

מנהל פורום רפואה ומשפט