חיוב שווא של מד"א

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

11/05/2009 | 08:16 | מאת: רואי

הייתי מעורב בתאונת דרכים. למקום הגיעה אמבולנס של מד"א ללא קריאתי. לא הייתי זקוק לפינוי לבית חולים. למרות זאת חוייבתי יחד עם בני משפחתי ב-570 ש"ח כל אחד עבור פינוי. לאחר שפניתי למדא והבהרתי שלא פוניתי הסכום ירד ל-293 ש"ח לאדם עבור לקיחת מדדים. הצוות לא לקח ממני דבר ורשם בדוח בהכרה ונושם וסירוב פינוי ועל כך חייבו אותנו ב-1172 ש"ח. במדא טוענים שהם פועלים עפ"י חוק - קראתי את החוק ולא מצויין שניתן לגבות מאדם שלא קרא לאמבולנס.

זוהי תביעה קלסית בבית הדין לתביעות קטנות שאתה יכול לגשת ולתבוע את כספך בחזרה - וסביר ביותר שתקבל אותו

מנהל פורום רפואה ומשפט