שירותי שיקום לא מתאימים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

25/02/2009 | 21:04 | מאת: טלי

ערב טוב, אחותי בת 29 חלתה בסרטן לפני שנה שגרם לה לפגיעות נוירולוגיות. במאי 2008 היא הועברה לשיקום באישפוז מלא בבית חולים לוינשטיין באישור ומימון קופת חולים כללית. לפני 6 שבועות היא הועברה לאישפוז יום. יש לציין שבמהלך כל התקופה חל שיפור משמעותי ועל פי דעת כל הרופאים ואנשי המקצוע השיקום צריך להימשך. קופת חולים כללית לא מאשרת המשך טיפול במסגרת זו ומציאים חלופה שאינה מתאימה לצרכי שיקומה. האם ישנה עילה לתביעה או הליך משפטי כלשהו שיכול למנוע את החלטתם להפסיק את שיקומה בבית לוינשטיין? תודה מראש טלי

אם זה כמו שאתם מתארים - יש עילה לפנייה לבית המשפט להורות לקופת החולים להשיב מדוע לא יינתן הטיפול

מנהל פורום רפואה ומשפט