פרופיל 54

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

01/02/2009 | 19:43 | מאת: יוסי

שלום, היה לי פרופיל 72 ואחר הורידו לי ל45 סעיף נפשי, רציתי לדעת האם הדבר פוגע בהמשך החיים כמו משכנתא?עבודה? ובכלל בחיים?

01/02/2009 | 20:41 | מאת: יוסי

וגם לגבי רשיון נהיגה רציתי לדעת

02/02/2009 | 00:49 | מאת: יוסי

טעות, אני התכוונתי פרופיל 45

12/02/2009 | 23:47 | מאת: מתן

יוסי שלום. קבוע לי פגישה אצל הקב"ן רשמו לי פרופיל 21 בצבא ושוחררתי קיבלתי משכנתא, קיבלתי רישיון נהיגה , והתקבלתי לאוניברסיטה וקיבלתי עבודה מעניינת מאד , אף אחד לא ביקש לדעת מה הפרופיל שלי וגם אין להם זכות לבקש זאת, וגם לא הייתי מוסר מידע רפואי. אם בצבא מורידים פרופיל יש להם סיבות משלהם ואין בהכרח הדבר מעיד כי אנחנו אנשים פחות טובים ופחות מועילים לחברה. ואפשר להתנדב בתור אזרח כפי שאני עשיתי למען הקהילה, אם לא מצליחים להישאר במסגרת הצבאית מכל מיני סיבות.

מנהל פורום רפואה ומשפט