מהן זכויותי? אשמח לקבל תשובה (אובד עצות )

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

01/01/2009 | 21:42 | מאת: טל

לפני 6 שנים נפלתי במהלך שירותי הצבאי ביחידה מובחרת . כתוצאה מהנפילה ומאופי השרות אובחנו בגבי 4 בלטי דיסק עם סימנים ניוונים L5-L4 L5-S1 T7-T8 T8-T9 לפני חצי שנה החלו לי כאבים עזים בגב עליון לא עבדתי 5 חודשים ולמזלי במקום עבודתי צברתי 90 ימי מחלה ולא מעט ימי חופש שרובם נפדו לפני חודש קבעה רופאה תעסוקתית שאני לא כשיר לעבוד יותר מ4 שעות ביום . במקום עבודתי הייתי עובד משמרות של 7 שעות לפי מה שהרופאת תעסוקה מסרה לי הם אמורים לשלם לי את ה3 שעות הפרש דרך ימי מחלה במידה ונשארו ימי חופש או ביטוח אובדן יכולת עבודה כאשר מקום העבודה בודק כרגע מה המשמעות ועדיין לא שילם לי את זה וטוען בבדיקה ראשונית שלא זה המצב . מי צודק רופאת התעסוקה או מקום העבודה ? כמו כן אשמח לשמוע מה הן זכויותי מבחינת ביטוח לאומי והאם הם אמורים להשלים לי את המשכורת למה שהייתה אמורה להיות בזמן 5 החודשים ? תודה מראש

01/01/2009 | 21:51 | מאת: טל

חשוב לי רק לציין שאני בתהליך להכרה באחוזי נכות מול הצבא כבר 5 שנים ובחודש הקרוב אמורה להיות לי וועדה רפואית

מנהל פורום רפואה ומשפט