לחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

11/12/2008 | 17:28 | מאת: חנה

שלום הבן שלימשרת כבר שנתיים וחצי הוא התגייס עים פרופיל 45 בגלל שהוא דיסקלט וכנראה גם בגלל שיש לו לחץ דם . באזרחות הרופאים בקופה התיחסו לל.דם. שזה כתוצאה מהגובה שהוא 177 עשה בדיקות דם אולטרסאנד כליות ושתן והכל יצא תקין אני כנראה נאיבית. במקרה ראיתי במסמך צבאי שהוא ידוע כסובל מל.דם ואפילו זה החמיר .בבדיקת דופלר עורכי כליה נצפו משמאלערכי RI מעט נמוכים גדוליים מתחת ל-0.5 .ממליצים על MRI האים זה מצדיק לתבוע ואת מי?

אם הדבר מומלץ ולא מבוצע - לא הייתי רץ לתביעה אלא הייתי מסתפק בשלב הזה במכתב אל נציב קבילות החיילים

מנהל פורום רפואה ומשפט