רציתי לשאול לגבי נהלים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

07/12/2008 | 14:56 | מאת: ל

שלום, הגעתי לסניף של מכבי לרפואה דחופה בשל בעיית גב ממנה אני סובלת. האורטופד הפנה אותי לקבל 2 זריקות בחדר אחיות. במהלך ההזרקה נשרטה האחות מהמחט שבה היא הזריקה לי בשל טעות שהיא עשתה, והיא אמרה לי שעכשיו אנחנו שתינו הולכות לעשות בדיקת דם לאיידס ולהפטיטיס בי. באמת עשיתי ובמעבדה אמרו לי שאין לי מה לדאוג , שאלו הנהלים. סיפרתי זאת לרופא המשפחה שלי והוא אמר לי שאי אפשר היה לחייב אותי לעשות את הבדיקה ושרק האחות הייתה צריכה לעשות. (לקחו ממני 2 או 3 מבחנות) האם תוכלו להסביר לי מה הנהלים במקרה כזה? תודה מראש.

הרופא שלך צודק לחלוטין הטעות הייתה של האחות = את בכלל לא הית חייבת לעשות את הבדיקה את רשאית להתלונן - ובחומרה על התנהלות האחות והמעבדה

מנהל פורום רפואה ומשפט