מחמת הספק

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

30/11/2008 | 10:33 | מאת: סיגלית

שלום רב ד"ר רן לין לפני כשנה וחצי עברתי תאונת דרכים שבה נמחצתי בין 2 רכבים. אני בת 49 מעולם לא עברתי ארוע טראמתי, ואף פעם לא סבלתי מהתקפי חרדה או מבעיה נפשית כל שהיא. ברצוני לציין שלפני כעשר שנים גילו לי גוש בבלוטה, מאז אני נמצאת במעקב ללא טיפול תרופתתי ועם דיאגנוסטיקה כי יש לי נטיה לפעילות יתר. לאחר התאונה חל שינוי בנורמת בדיקות הדם ירדתי במשקל בצורה דרסטית הייתי עם דופק מהיר התקפי רוגז ובכי ללא כל סיבה ונזקקתי לטיפול תרופתי. לאור כל זאת הבנתי כי לא ניתן לקבוע בודאות כי יש קשר בין התאונה לבין השינוי שחל בבלוטת המגן מכיוון שחלק מהרופאים כן מאמינים שיש קשר בין סטרס וחלק לא. שאלתי היא: האם מחמת הספק יש עילה לפנות לבית המשפט לקבלת פיצויי על השנה וחצי הקשים שעברתי או לא? סיגלית

בעייתי האמת שצריך לראות ממש את כל התיק כדי לראות אם באמת יש לך עילה לתביעה או לא

מנהל פורום רפואה ומשפט